O nama /

Informacije o firmi

Zadovoljstvo nam je da vam se predstavimo. NIKO papir se već više od 20 godina bavi proizvodnjom papirne konfekcije. Možemo se pohvaliti da smo jedna od najstarijih firmi u ovoj branši na teritoriji Srbije.

Proizvodnju smo počeli davne 1994. godine kao porodična firma u selu Krušar blizu Ćuprije. Misija firme je upotreba najkvalitetnijih sirovina, kako bi naši korisnici dobili kvalitetne, higijenski i zdravstveno potpuno ispravne proizvode.

Naš asortiman proizvoda sadrži široku lepezu dekorativnih i reklamnih salveta, toalet papir, toalet ubruse, papirne maramice, složive ubruse, složivi toalet papir, medicinske prekrivače… Pored izrade proizvoda pod našim imenom bavimo se i uslužnim sečenjem i uslužnom preradom papira.

Snabdevamo veliki broj restorana, picerija, hotela, kafića. Naši kupci su i velikoprodajni i maloprodajni objekti (brza hrana, kućna hemija...)

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode naše firme, budite slobodni i kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom. Naš stručni tim spreman je ponuditi vam proizvode iz našeg asortimana. Nadamo se uspešnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo. Dobrodošli.

Utisak korisnika

"Dobar kvalitet proizvoda, korektne cene, brza dostava i veliki profesionalizam. Ljudi su zaista maksimalno korektni i pošteni i zadovoljstvo je raditi sa njima. NIKO Papir - sve preporuke.."
Korisnik 1

"Asortiman robe je odličan. Robu koju poručim od njih zaista dobijem sledećeg dana. Službenici su uvek na raspolaganju i spremni da pomognu. Nemam primedbi. Svaka čast..."
Korisnik 2

"Dosadašnja saradnja je bila vrlo korektna. Svaki dogovor je uvek ispoštovan, proizvodi su zadovoljavajući a i cene su pristupačne. Zaista nemam primedbi na dosadašnje zajedničko poslovanje..."
Korisnik 3

"Izuzetno dobra i kvalitetna saradnja. Zadovoljan sam kvalitetom proizvoda i dostavom istih. Kada mi zatreba nešto iz njihovog asortimana uglavnom su već sledećeg dana kod mene..."
Korisnik 4